sunnuntai 16. helmikuuta 2014

elokuvailta

kuvan nimi

kuvan nimi

kuvan nimi

kuvan nimi

Yksi tämän viikon kohokohdista oli viikonlopuksi sovittu elokuvareissu kavereiden kanssa.

Ensin käytiin Finlaysonilla Siperiassa syömässä epäterveellinen, mutta voi niin maittava, lounas ja, kuten asiaan kuuluu, sen jälkeen haettiin tietysti vielä herkkuja näytöksessä mutusteltavaksi.

Katsottavaksi oltiin valittu uusi Risto Räppääjä -elokuva, koska se on sallittu kaikenikäisille ja entuudestaan tuttu ja kiinnostava hahmo. Plevnan elokuvateatteri oli täynnä väkeä ja isossa salissa pyörivä näytöskin lähes loppuunmyyty. Onneksi oltiin haettu liput ennen ruokailua, koska muuten viiden vierekkäisen paikan saaminen ei kyllä olisi onnistunut!

Elokuva oli sekä näyttelijöiltään, että juoneltaan ja toteutukseltaan erinomainen. Aika ei kerinnyt missään vaiheessa käymään pitkäksi, vaan kaikki seurueemme lapset jaksoivat seurata hyvin. Myös aikuisia naurattavia kohtauksia oli riittävästi. Juonenkäänteitä puolestaan oli tarpeeksi pitämään mielenkiintoa yllä, mutta ei liikaa, joten lapsetkin pysyivät kärryillä.

Vaikka näyttelijöiden vaihtuminen edellisiin Risto Räppääjä -elokuviin nähden oli mietityttänyt lapsia etukäteen, ei se itse tilanteessa enää tuntunut haittaavan ja ainakin meillä puhuttiin elokuvasta ja koko kokemuksesta vielä illalla kotona moneen otteeseen pelkästään positiiviseen sävyyn. Seuraavaa uutta elokuvaa odotellessa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti